uitnodiging DORP meeting

In navolging van de succesvolle bijeenkomst DORP Ready to Connect van april 2022, waarbij mooie verbindingen ontstonden tussen onderzoekers en ook tussen beleidsvormende instanties, organiseren we op 21 maart 2023 de bijeenkomst DORP Continues to Connect, waarin we een blik op de toekomst van DORP werpen. 

Vorige week lieten we in dit bericht weten dat DORP met financiering van KWF nog een jaar gericht kan doorontwikkelen naar een bestendig en zelfstandig platform vanaf 2024. Het uitwerken van de plannen en aangaan van samenwerkingen zijn inmiddels in volle gang. Door op 21 maart onderzoekers en beleidsvormende instanties aan het woord te laten, schetsen we een beeld van DORP in de toekomst en hoe we daar willen komen. 

Ook blikken we terug op de successen die we de afgelopen vier jaar hebben behaald. We hebben meerdere onderzoekers direct ondersteund, daar verschillende overstijgende vraagstukken uitgehaald en deze met beleidsinstanties opgepakt. Klinisch onderzoek is complex en waar mogelijk blijft DORP knelpunten aanpakken. 

Het programma begint steeds meer vorm te krijgen en maken we binnenkort bekend. Wij kijken uit naar je komst! 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op viainfo@researchplatform-dorp.nl.