ervaring met DORP

In de rubriek Ervaring met DORP delen wij de ervaring van een onderzoeker of onderzoeksgroep die door DORP ondersteund is. Dit geeft een beeld van wat DORP onderzoekers te bieden heeft. In deze editie delen we de ervaring van Mirte Schaafsma, arts-onderzoeker in het NKI – AvL over de CONTESSA/NEOCON-F studie.  

De vraag  

Voor de CONTESSA/NEOCON-F, een internationale multicenter klinische trial voor patiënten met baarmoederhalskanker, nam arts-onderzoeker Mirte Schaafsma contact op met DORP met de vraag om hulp bij het verbeteren van de tegenvallende inclusie en eventueel het opzetten van de trial in andere Europese landen.  

Dankzij het ‘sparren’ met DORP heb ik nieuwe inzichten gekregen in de praktische uitvoering van mijn klinische studie. De ervaring van DORP heeft mij op weg geholpen en het was fijn geweest om bij de start van mijn klinische studie al in contact te zijn met DORP!

Mirte Schaafsma, arts-onderzoeker NKI – AvL

De ervaring 

Hoe is de ondersteuning door de onderzoeker ervaren?   

Overall score

Tips & Tops

  • De aanvraagprocedure via de website verliep niet soepel en zonder bevestiging van de aanvraag. 
  • DORP heeft veel kennis om onderzoekers op weg te helpen. Ik heb DORP om die reden ook aangeraden bij mijn collega arts-onderzoekers.
  • DORP heeft contacten die je als onderzoekers binnen een instelling niet altijd hebt en dat kan in veel gevallen handig zijn voor de uitvoering van je klinische trial.

Ondersteuning nodig?

Heb je ondersteuning nodig bij de voorbereiding, opstart of uitvoer van je klinische studie? Neem dan contact op via info@researchplatform-dorp.nl.