DORP is het jaar goed gestart met een vernieuwde website die we graag presenteren! We hebben geprobeerd de beschikbare kennis beter vindbaar te maken voor onderzoekers én betrokkenen bij de uitvoering van klinisch oncologisch onderzoek. We nodigen je uit om een kijkje te nemen. Hieronder een greep uit wat we te bieden hebben. 

Clinical Trial Roadmap 

De Clinical Trial Roadmap heeft vanaf nu een centrale plek op de website. Hiermee biedt DORP houvast aan de 6 fases van klinisch onderzoek. Welke stappen moet je doorlopen bij de voorbereiding en uitvoering van een klinische studie? Je vindt het hier. 

Kennisbank 

Wil je weten hoe je erachter komt hoeveel patiënten er potentieel beschikbaar zijn voor je studie, hoe je de inclusie kunt verbeteren of waar je aan moet denken bij het opzetten van een cohort studie? Kijk dan in de Kennisbank. Ook vind je hier een subsidieoverzicht, templates en handleidingen, informatie over wet- en regelgeving en onze webinars. 

Wat we doen 

Ondersteunen, kennis delen en verbinden; dat is wat we doen voor onderzoekers op het gebied van projectmanagement, monitoring & kwaliteitsmanagement, statistiek en patiëntenparticipatie. Je leest hier meer over wat we kunnen betekenen. 

Via de website kun je contact opnemen of een aanvraagformulier invullen voor ondersteuning bij een klinische studie. Een mail sturen naar info@researchplatform-dorp.nl kan ook nog steeds.